Barbee szerintetek is szar énekesnő?
Figyelt kérdés
Az Ébressz fel c. száma annyira béna lett, hogy azt már csak a Kapj el c. számmal tudta alulmúlni. Semmi hangja sincs, nem értem hogy hogy adhattak egyáltalán mikrofont a kezébe...! Ki ez egyáltalán? Biztos sok pénzük lehet, hogy lemeze van, meg hires lett, mert egy tehetségkutatóban a selejtezőnél tovább holt ziher hogy sosem jutott volna!2010. dec. 30. 13:29
1/9 anonim válasza:
Pénzes kislány, akit tolnak hátulról. Akik meg érte rajonganak, azoknak a szar is megfelel.
A magyar zene amúgy is kezd a süllyesztőbe irányulni, évről évre rosszabb lesz a felhozatal.
2/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz.
Az a Rami talán aki még tud valamit...
A viva sztárok rakat szarok wc-be lekéne húzni őket!
3/9 anonim válasza:
Ja és kérdező az nem holt ziher hanem hótziher:D
4/9 anonim válasza:
Persze hogy az.
Tinisztároktól mit vársz ?
5/9 anonim válasza:
szerintem is szar énekesnő. én voltam már barbee koncerten (persze ingyenes volt mert pénzt nem adtam volna ki érte)
és elénekelte Selena Gomeztól a Naturallyt de ugy h közbe ment Selena hangja is ő meg csak ráénekelt. lúzer a csaj (N)
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ez durva! XD
2010. dec. 30. 19:37
7/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=PqClCAmNOLo
itt is énekli a Naturally-t és szerintem is eléggé hallatszódik hogy alatta megy az eredeti.
8/9 anonim válasza:
nem tud énekelni sajnos :D ha van pl interaktív, sosem énekel élőben :D nemtud..
9/9 anonim válasza:
ÉÁn sem bírom de kedves 2. válaszoló az a Rami még bénább mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!