Szilveszteri partit rendezek. Tudtok nekem valami jó kis disco zenéket linkelni?
Figyelt kérdés
Lehet régi és új slágerek is.
Magyar zenék nem lesznek jók,mert rajtam és a páromon kívül nem lesznek magyarok..
köszönöm előre is-
2010. dec. 30. 01:31
1/11 emlya válasza:
David Guetta a legjobb. Rengeteg mixe van. :)
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Bonyem : Ma Baker! A 80-as években erre rázta az egész fiatalság a diszkóban! Még ma is igazi gyöngyszem ez a zene. Felráz ám mindenkit de piszkosul.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
A családodnak rendezed a partit?
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a zenéket.
Magyar zenéket kértem,hogy ne linkeljetek(de azért köszönöm,én meghallgattam) mert ezeket a zenéket nem fogják értékelni,mivel csak mi ketten leszünk magyarok..
(nem családdal,hanem kollégákkal,barátokkal bulizunk egyet..
Régi disco számokat senki sem szereti egyébként?
Mert gondoltam,hogy régi slágereket is raknék fel..Pl: amit írtak is boney m számokat vagy másokat...Vagy ez ciki lenne? 25-30-40 éves korosztályokról van szó..(de mind fiatalos csapat)
2010. dec. 30. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!