Kit küldenél az Eurovizióra?
Nem bírom a tagok, de én Mester Tamást küldeném ki ezzel a számával:
http://www.youtube.com/watch?v=reQuC9l5JsM
Elismerem jó hangja van, a szám is egész normális, meg viszonylag jól is néz ki. De Ádok Zoli után én azon sem csodálkoznék ha Uhrin Benedeket küldenénk ki, nem lenne nagyobb égés. Ha Szigeten szeretik... :D Csak lekell fordítani Rebekát angolra.
I have a little cute puli dog. :D
Utolsó!
A probléma ott van a válaszodban, hogy csak olyan dallal lehet indulni, amit még azelőtt nem adtak elő nagyközönség előtt.
"Szabály tiltja meg a verseny napjától függő dátum előtt kereskedelmi forgalomba bocsátott, vagy sugárzott dalok beküldését. E szabály célja biztosítani, hogy csak új dalokat küldenek be, és nem már sikerre szert tettek, ami előnyben részesítené a beküldő országot."
Ez Wikipediáról van, az angol szöveget most nem volt kedvem átnyálazni, ha nem bánod.
1. Csak saját dallal indulhatsz szerintem
2. Megadnak egy időpontot (asszem a májusi eurovizióra 2010 szeptember 1. de nem biztos) ami előtt készült dalokat nem lehet indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!