Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Apple iPod mivel tud...

Az Apple iPod mivel tud többet egy sima MP4 lejátszónál?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert egy 8 GB-os iPod 40ezer forint. Valamivel többet tud egy mezei MP4 lejátszónál vagy csak a márkát kell megfizetni?
2010. dec. 26. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
márka
2010. dec. 26. 20:35
 2/7 Daweee000 ***** válasza:
Van rajta egy szép kiharapott alma :)
2010. dec. 26. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
hát nem tom,de az iPodnak van 600 féle változata, a Touch pedig sokkal többet tud egy mezei mp4-nél...
2010. dec. 26. 22:53
 4/7 A kérdező kommentje:
amit én néztem az Nano
2010. dec. 26. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Jobb minőségű anyagokból van és jobban összerakott, tartósabb tárgy, mint a legtöbb lejátszó. Ezenkívűl a kezelőfelülete is talán a leghasználhatóbb.

Ráadás az, hogy az egész iPod dolog divattá nőtte magát, e miatt lehet, hogy kicsit túlértékelt, de nagyon sok boldog felhasználó van, akinek mindez megéri a felárat.

2010. dec. 27. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a nano amit én néztem, 50.000 volt. :) De ha jól tudom, Amerikában kb. ~32.000, az nem olyan vészes, de 50.000-t nem fizetek érte.

Amúgy nem tudom, hogy mennyivel jobb, de én vettem egy szintén 8GB-os MP4-et 25.000-ért, és ez még nem is a legolcsóbb volt.

2010. dec. 27. 10:47
 7/7 anonim válasza:

Kiváló MP4 lejátszók vannak a piacon, nem mindig a márkára kell hagyatkozni!

Mikor iPodot vettem, kissé tartottam tőle, hogy csak márka az egész, de nagyon jó kis készülék! Nekem 5G-s nanom van. Eddig sima mp3 lejátszóm volt, így ami elsőre megfogott benne, hogy tényleg gyönyörű a kijelzőjének a képe, albumborítót mutat a számoknál, a click-wheellel nagyon egyszerű a böngészés a számok között, sokféle színben kapható és nagyon szép. A hangminőséggel sincs bajom!

Az egyetlen negatívum az, hogy zenét csak az iTuneson keresztül rakhatsz rá, meg kell szokni, hogy nem egyszerűen csak huzigálod a számokat. De! Így nagyon gyorsan rá tudod rakni a számokat, irtó gyorsan másol.

2011. jan. 14. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!