A hegedű fog nekem segíteni valamennyit, ha a későbbiekben inkább énekelni szeretnék?
Elkezdtem hegedülni, de még nagyon kezdő vagyok. Viszont azért vettem, mert úgy érzem, a hangom (legalábbis tanár nélkül) nem az igazi... de inkább szeretnék énekelni és operában továbbmenni (amennyiben lenne tanár, namegy sok pénz ugye...)
Arra lennék kíváncsi, hogy a hangomban, vagy simán zeneelméletileg tud-e vmit segíteni nekem a hegedű, ami később hasznos lenne számomra az éneklésben?
hát, szerintem attól függ, hogy tudsz-e tisztán játszani a hegedűn..mert ha nem, akkor esetleg "belerögzülhet" a füledbe a hamis hang és nem tudsz majd tisztán énekelni..
szerintem inkább zongorával próbálkozz, mert azon nem lehet hamis hangokat játszani, maximum félreütni..
remélem segített^^
sok sikert :)
Köszi :)
Zongorával próbálkoztam, de elég rövidek az ujjaim és olyan hangokat nem tudtam átfogni, amit normál esetben kellene :( Szóval arról letettem... a hegedű meg megtetszett, de ezzel párhuzamos az operaének is... de nagyon nem tudom melyik irányba menjek és ezért tettem fel a kérdést... tudom kissé nehéz megválaszolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!