Miért kapkodják most az X Faktoros "sztárok" lemezeit, amikor meg amúgy mindenki csak letölt?
Figyelt kérdés
tiszta szégyen szerintem2010. dec. 22. 15:22
1/6 anonim válasza:
Én sem értem. Pláne, hogy a cd-n az élő adások hangfelvételei vannak, legalábbis úgy hallottam, a közös cd-n az volt, sikítással és tapssal, tehát nem énekelték fel őket újra, nem stúdióminőség. Ezt youtube-ról is le tudom tölteni, nem is értem, hogy ha a jó minőségi cd-t letölti valaki, akkor ezt a.. kevésbé jó minőségűt miért veszik meg rögtön. Vagy talán azért, mert csak egy ezres, és az még belefér. Nem tudom.
2/6 anonim válasza:
Reneszánszát éli a fizikai lemez. Jólesik néha betenni egy cd-t a lejátszóba, hangulata van, hidd el.
3/6 anonim válasza:
Azért mert nem a lemezboltban kapható, hanem valami bulvárlap mellékleteként.
4/6 A kérdező kommentje:
én tudom hogy hangulata van, mivel én kizárólag cdn vagy bakeliten hallgatok zenét, már régóta :) én csak arra gondoltam ezzel, hogy van pár ismerősöm, akik eddig mindig cseszegettek hogy minek veszem meg, ha ott van a neten, most meg mióta van az X faktor láz, szaladtak a boltba megvenni..de gondolom itt a fórumon is hasonló a helyzet. Mondjuk végülis tök mindegy..
2010. dec. 22. 15:51
5/6 anonim válasza:
Olcsón adják valamelyik napilaphoz, azért ilyen felkapott.
6/6 anonim válasza:
nem ugyanaz,amit letöltessz youtuberól, a közönség visítozása nincs benne a szám alatt,csupán az elején-végén lévő taps..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!