Hogyan lehet zenéből meggazdagodni?
CD-t a kutya sem vesz a jogdíj pedig úgy hallottam nagyon
minimális. Akkor mégis hogy lehet belőle sok pénz?
Azért az nem teljesen igaz, hogy már nem vesznek az emberek eredeti CD-t. Pl. a Metallica Death Magnetic albumából csak az USA-ban az első három nap alatt közel fél millió elkelt. Ez egy elég jó eredmény. (2008-as lemez egyébként)
A kedvenc együtteseim lemezeit én még mindig megveszem eredetibe.
Alapinak van kb 30 gityója és 50 erősítője,ezért nem hozott el Japánból csak 1 gitárt,erősitőböl meg azért nem mert idézem "Kacérkodtam azzal, hogy ebből elhozok eggyet.Ráadásul a kiállítók egymás között még olcsóbban adják a cuccokat.Gyártói előállítás áron.De aztán rájöttem hogy felesleges,mert annyi erősítőm van mint égen a csillag!."
Nemtudom mit kell mindenhol okoskodnod holott fogalmad sincs mit beszélsz -.-
-
Ha be akarsz futni válasszad Finnországot,mivel amerikába rohatt nehéz kijutni.Finnországba szinte minden 10. banda befut és 1 Wacken fesztiválon köt ki teli pénzel.Csak persze ha ilyen Jonas Brothers stilusban probálkozol nem lessz sok esélyed.
Lehet nem 100%-ig van úgy ahogy mondtam, kicsit zavaros, gitártanárom említette egyszer, biztos sok a cucca, viszont a lényeg azon volt, hogy a "meggazdagodás" még neki sem jött be maradéktalanul...
A többire pedig.. én legalább próbálok hozzátenni valamit ehhez az oldalhoz, nem csak behányom random kérdésekre hogy "ESP a fasza". Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!