Mit gondolsz az interneten történő zenehallgatásról?
Figyelt kérdés
Szerintetek az internet megöli a zenét, vagy éppen ellenkezőleg, sokkal jobban támogatja azt, gondolok pl. arra, hogy az interneten keresztül olyan előadókat is meg lehet ismerni, amiket amúgy ha nem használnál internetet, még csak nem is hallanál róla.2010. dec. 10. 13:04
1/2 anonim válasza:
Szerintem a zenék jobban terjednek, több emberhez eljut, többfélét hallgatunk, azonban a kiadóknak és a zenészeknek gazdaságilag rosszabb a mostani helyzet.
Mostanság pedig azt vettem észre, hogy már nem is kell mp3, mert folyton a youtube-on hallgatom a zenéket, letöltés nélkül. Miközben dolgozom, a háttérben megy a youtube.
2/2 anonim válasza:
Azoknak tényleg sokat jelent, akik az internetet tudják felhasználni, hogy betörjenek valahogy a zene iparba.
Szerintem hasznos dolog, ha nem lenne az akkor nem töltenék fel a zenéket.
A másik dolog, szerintem nem öli meg a zenét. Van aki nem néz tv-t, de pl interneten megtudja hallgatni a kedvenc előadójának az új számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!