Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Meik oldalrol (oldalakrol)...

Porter3 kérdése:

Meik oldalrol (oldalakrol) lehet jo djmixeket tolteni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 01:04
1 2
 11/12 prau válasza:

Rendben, elismerem, hogy a második hozzászólásomat nem éppen megfelelően írtam meg. Helyesbítek. Az a magyar oldal, a kb. semmi látogatottságával, a gyenge fórumával, zenei felhozatalával és nem mellesleg igényességével (vagy annak hiányával) EGY RAKAT SZAR. És persze te véded, reklámozod. Ennek ténye, és a hozzászólásaid színvonala téged minősít. Gondolom te is olyan zenéket hallgatsz mint amiket az oldaladon linkeltek. Ja bocs egy linket se láttam, bár elismerem nem is nagyon kerestem, ugyanis pár perc alatt rosszul lettem a sok dilettáns "dj" nevétől, mixeik összeállításától. Bár, a fórumban van az a "guest dj" topik, amit el kell ismerjek nem lenne rossz, ha nem lenne tele az is gagyi, zenei izlést sértő próbálkozásokkal. Bár csak egyet töltöttem le, de kb. 5 másodpercig birtam.

Ja, és nem mellesleg, ezen oldalon feltett kérdések kb. fórum topikoknak is megfelelnek, és nem értem, hogy miért ne írhatnék azt amit akarok. Bár engem nem is érdekel, hogy te mit válaszolsz ezekre.

Kicsit hosszúra sikeredett megnyilvánulásom végére azért megemlítem, az alldj.org egy remek oldal (feltehetőleg te nem ismerted ezelőtt), sok lemezlovas ingyenes vagy ne adj isten' warez mixeivel, house, techno, trance 1-2 kattintásra. És még regisztrálni se kell.

Köszönöm a figyelmet, én befejeztem.

2010. dec. 10. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Na ezt a hozzászólást már tudom értékelni. Egyébként én meg egyből felkaptam a vizet, sorry érte. Részemről is befejezve üdv.
2010. dec. 10. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!