Trance ~2000környékén. Szereted?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
Éljen az élő zene!
Ezeket nagyon szerettem akkoriban. 9pm, meg a Till I come is jó volt, de meghallgattam Sylvert is. :)
Nem volt internetem akkoriban, csak parabola antennám és azzal tudtam fogni a német Sunshine Live rádiót. :) Kazettára vettem fel a zenéket. :D
Később 2001 környékén lett gépem és jött az mp3.
Ma már nem hallgatok trance zenét. Inkább house, vocal house, tech-house, electro. Roger Sanchez, Erick Morillo, Deadmau5, John Dahlback... Na jó, kis Sidney Samson még belefér. :D
Igen, az is jó volt, meg még 2005 környékén volt aaa... Marrakesch. Az volt az utolsó, ami bejött.
Nálam a nagy változást Benny Benassi Satisfaction hozta. Akkor szerettem meg a house-t. :D
Rank1 nem működött olyan sokáig, nem? Így a nevükre emlékszem, de nem ugrik be tőlük zene. Mindjárt rákeresek.
No a jumpstyle az tényleg ciki. Meg ilyen Basshunter féle ratyiságok. :D Fúúú!
Különben az a legszánalmasabb, hogy mikor tévében valami kapcsán felmerül az elektronikus zene, akkor egyszerűen ráhúzzák, hogy techno. :S:P Mintha az a gyüjtőneve lenne, vagy mi... :S
Nyáron a Fókuszban még David Guettára is ráhúzták a techno jelzőt, na akkor felnevettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!