Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Trance ~2000környékén. Szereted?

Trance ~2000környékén. Szereted?

Figyelt kérdés
Van aki szereti még a régi 2000környéki trance zenét? Régebbi ATB, Rank1, Tiesto, számokra gondolok. Energy 52 - Cafe del Mar, The Thrillseekers Synaesthesia, meg ilyen klasszikusokra gondolok. És van még vki akinek az újak nem jönnek be annyira? ASOT, TATW, etc...
2010. dec. 9. 04:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Éljen az élő zene!

2010. dec. 9. 05:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Kérek mindenkit az ilyen "fúj tüctüc" féle értelmetlen fikázástól kíméljen meg.
2010. dec. 9. 05:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Már miért lenne értelmetlen? Mond el a 'tüc-tüc" zene értelmét. Azon kívül, hogy szétkatizzák a fejüket:D
2010. dec. 9. 06:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Ugyan az, mint a többi stílusnak. Katit meg hagyd már, én olyan időkről beszélek amikor ilyen szenny még nem létezett. És először hallgasd meg ezeket a zenéket, szerintem aki ítélkezik az a techno,jumpstyle meg hasonló mosógépfrekvenciáról beszél. És mondom ezt úgy, hogy egyébként a kedvenc előadóm a Coldplay.
2010. dec. 9. 06:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Ezeket nagyon szerettem akkoriban. 9pm, meg a Till I come is jó volt, de meghallgattam Sylvert is. :)

Nem volt internetem akkoriban, csak parabola antennám és azzal tudtam fogni a német Sunshine Live rádiót. :) Kazettára vettem fel a zenéket. :D

Később 2001 környékén lett gépem és jött az mp3.

Ma már nem hallgatok trance zenét. Inkább house, vocal house, tech-house, electro. Roger Sanchez, Erick Morillo, Deadmau5, John Dahlback... Na jó, kis Sidney Samson még belefér. :D

2010. dec. 9. 08:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Vagy a 9pm az maga a Till i come? Nem is emlékszem.
2010. dec. 9. 08:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Ugyanaz, 9pm ben mondogatja a csajszi:) ATB-k jók voltak bizony, igaz az újabb, de nekem az extasy tetszik a legjobban tőle. Roger Sancheztől az Another chance-re emlékszem, az fasza volt;>
2010. dec. 9. 08:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, az is jó volt, meg még 2005 környékén volt aaa... Marrakesch. Az volt az utolsó, ami bejött.

Nálam a nagy változást Benny Benassi Satisfaction hozta. Akkor szerettem meg a house-t. :D

2010. dec. 9. 08:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Ááá azokat sose szerettem. Meg most van ez a jumpstyle vagy mifene, na ezek már abszolút elfogadhatatlanok számomra;> Én az olyan eurófikus érzést kiváltó tranceket szeretem, mint a Sasha Xpander, Rank1 Awaking, stb... :) Mondhatnám, hogy olyan bogyós zenéket, bár személyem sosem élt ilyennel:D
2010. dec. 9. 08:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Rank1 nem működött olyan sokáig, nem? Így a nevükre emlékszem, de nem ugrik be tőlük zene. Mindjárt rákeresek.

No a jumpstyle az tényleg ciki. Meg ilyen Basshunter féle ratyiságok. :D Fúúú!

Különben az a legszánalmasabb, hogy mikor tévében valami kapcsán felmerül az elektronikus zene, akkor egyszerűen ráhúzzák, hogy techno. :S:P Mintha az a gyüjtőneve lenne, vagy mi... :S

Nyáron a Fókuszban még David Guettára is ráhúzták a techno jelzőt, na akkor felnevettem. :D

2010. dec. 9. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!