Miért nem adják a 30 Seconds to Mars zenéit a hazai rádiókban?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 22:22
1/8 anonim válasza:
nem tudom, de ha nézted még régebben az mtv-t, akkor ott volt egy olyan műsor, hogy a legjobb 50 rockegyüttes, és abban jared és csapata volt a műsorvezető :D
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, láttam. :)
MTV-n szokták néha őket adni, de más zenecsatornákon szinte soka -.- és a rádiókban se.-.-
2010. dec. 8. 13:01
3/8 WhiteColt válasza:
mert nem tudják mi a jó és lehet azt hiszik hogy érfelvágós és hogy nehogy megérintsen valakit a zene és felakassza magát :D .. nemtudom :D
4/8 anonim válasza:
1. mert a rádiókat konkrétan a tinik nézik
2. mert sok Klipp cenzúrázva kerülne a tv-be mint a Hurricane-t is csak az Mtv-adja 22-óra után és akkor is cenzúrázva
5/8 anonim válasza:
A HURRICANE-t még a MUSICMIX is adja cenzúrázva, megvágva...
6/8 anonim válasza:
a class Fm adja a closer to the edge-t
7/8 anonim válasza:
egyszerű.azért mert túl jó zene hogy mindenféle szenny izlésűve halgattassáák ;DD
8/8 anonim válasza:
előző vagyok, a Closer to the edge et szoktam hallani a rádioban de nagyon ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!