Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tud valak jó country zenét?...

Tud valak jó country zenét? Ami ilyen tipikus countrty és jól ellehet gitázozni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Jace Everett

Am a True Blood sorozat betétdalát énekli.

2010. dec. 7. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagy rajongó vagyok, de olyan sok country előadó van h hirtelen nem is tudom melyiket írjam. A 99% szerintem gitározható, mert ez alapból ilyen műfaj. New country érdekel, vagy inkább a klasszikus, outlaw? A rock vagy a pop irány?

Én ezt a rádiót szoktam hallgatni, ez new country:

[link]

A "last songs played" -nél megtalálod az előadókat+zenéket, nézegesd meg, de youtube-on is érdemes rájuk keresni, mert ez az adó főleg a legújabb számaikat játssza.

Jó még Alan Jackson, őt ritkán lehet itt hallani.

Ha klasszikus country akkor pl. Hank Williams Jr, Willie Nelson, Jhonny Cash.

Ezen a weblapon találsz egy csomó linket country rádiókhoz, van ahol jelzik is hogy melyik irányzat. Nem mindegyik adó jön be, de azért elég sok, itt is lehet nézelődni.

[link]

És persze Keep it country! ;)

2010. dec. 8. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!