Mit jelent "megerőszakolni a lelkedet"?
Figyelt kérdés
A Hiperkarma Lidocainjában van, "tudod a heroinnál meg a fegyvernél is durvább, ha megerőszakolod a lelkedet, ahogy én teszem.."2010. dec. 7. 17:40
1/3 anonim válasza:
Én is gondolkodtam már rajta, de nem tudom mire gondolhatott Robi... Nehéz megérteni a Hiperkarmát, sokan mondják,hogy úgy érted a szöveget, ahogy akarod. Amit "beleértesz",amit neked jelent. :) (ahogy a legtöbb alternatív dalszöveg)
2/3 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel tisztában vagyok, csak érdekel, kinek milyen gondolatai vannak ezzel kapcsolatban, ki mit lát bele. Köszönöm a választ :)
2010. dec. 7. 19:25
3/3 anonim válasza:
Nekem az jön le belőle, hogy a személyiségét, az egyéniségét dobja el az ember, a népszerűségért, a hírnévért, azért, hogy beilleszkedjen egy olyan társadalomba, aminek a felfogásának az alapjaival is gondok vannak, és akkor még a részletekre ki sem tértünk… Megerőszakolod a lelkedet.. talán azt jelenti ,hogy magadra erőlteted az a személyiséget, ami nem te vagy. Egy állarc, amit a hétköznapokon hordasz,és az embereknek, a társadalomnak mutatod, de lehet,hogy egy dzsungelben magadra utalva rájönnél,hogy egész más ember néz rád vissza a tükörből. Na, kb. kielemeztem egy szót, képzeld, ha az egész számot kellett volna :) nagyon nehezen emészthető a Hiperkarma,nem véletlenül réteg zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!