Hogyan vegyek fel zenét szintetizátorról?
Figyelt kérdés
Van egy Yamaha Psr E413as szintetizátorom és engem az érdekelne leginkább hogy,hogyan tudok felvenni közvetlenül számítógépre egy általam játszott zenét mp3-ba vagy ha nem is akkor másba amit át tudok konvertálni. Vagy van e ilyen progi.Van hozzá adat kábel is stílusokat tudok küldeni a szintire.Ha valaki tud segítsen nagyon szépen köszönöm. Üdv Robi2010. dec. 3. 12:08
1/2 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy a szinti fülhallgató kimenetét összekötöm a gép mikrofon bemenetével, v nemtom minek hívják pontosan a hangkártya azon részét, ahova mikrofonokat lehet csatlakoztatni.
ekkor elvileg már, ha minden igaz és nincs vmi elállítva kéne h szóljon a gép hangszóróiból a szinti.
Felvenni meg vmi erre kitalált progival tudod, windowsba van is beépítve ilyen, de az nem a legjobb.
egyik legegyszerűbb pl. az audacity, de van még sok ehhez hasonlatos stúdió progi, többek közt fruite loop, cubase stb.
Sok sikert:)!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot5 csak eggyet nem értek addig tiszta hogy összekötöm a mikrofont okés akkor jön a gép hangszorójából a hang de azt ugyan ugy mikrofonnal fogom felvenni érted?!!!nekem az a gáz hogy én közvetlenl a gépre eredeti minőségben felvenni de azért köszi megpróbálom csá
2010. dec. 6. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!