Igaz hogy Brian Johnson ki akar lépni az ACDC-ből mert nem bírja már?
Fogjuk rá.Egy újságnak azt mondta hogy nem szeretne már többet túrnézni mert öreg, és ha végeztek a black ice tour-al akkor kilép, de hivatalosan még nem oszlottak fel tehát még együtt vannak.Állítólag a banda többi tagja még megpróbálja rábeszélni Jhonsont még egy lemezre.Személy szerint engem nem érdekel ha nem túrnéznak csak csináljanak még egy lemezt! :( de valahogy még is az az érzésem hogy a black ice volta az utolsó albumuk, és a en mmegy nekik akkor kár is erőltetni, mert a csúcson kel abbahagyni.
De azért reménykedjünk!!
Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszolok. Hol voltál koncerten? :D És mennyibe került?
Én is nagyon szeretnék egy ACDC koncertre elmenni ,de szerintem nem lesz mostanában Magyarország környékén vagy innen nem messze. Te mit tudsz erről? Nagyon fontos lenne! (: Előre is köszi ,ha visszaírsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!