Szid kérdése:
Egy Girls Aloud számot keresnék, a címe See the day. Hol találhatnám meg, vagy eltudná küldeni valaki nekem?
Figyelt kérdés
Erre táncolnánk a szalagtűzőnkön, viszont nem találjuk az eredetit, amiben a legelején, nem rögtön az énekléssel, hanem hosszú zongorával kezdődik... Akárhol kerestük vagy nem az eredeti, vagy koncert felvételes, ahol bele tapsolnak stb... Kérem valaki segítsen, nagyon sürgős lenne, mert öszeállt már a koreográfia (a rövidebb változatra, de kéne a hosszabb) és 3 hét alig van a szalagtűzőig...2010. nov. 29. 17:48
1/5 anonim válasza:
Hány másodperces zongorázásra gondolsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából így nemtudom, hogy hány másodperces, de régen ezt a verzióját játszották pl.: a Viván iss, nem ezt a rögtön éneklőset...
2010. nov. 29. 20:21
3/5 anonim válasza:
Én sem találtam sehol de csináltam egy 16 másodperceset, gondolom a bevonuláshoz kell szóval lehet hogy ennyi elég.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/5 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen a segítséget... Holnap el is viszem a tánctanárnak, hogy jó-e... remélem...:) Nagyon köszönömm:)
2010. nov. 30. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!