Mik a mostani "menő" zenék fiúk körében? Mit szoktak hallgatni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 14:47
1/14 anonim válasza:
High School Musical, Justin Bieber...<3
2/14 anonim válasza:
mindenféle új, lényegében elektronikus, techno, meg hasonló hulladékokat sajnos. azért így fogalmazok, mert ezeket az ún. ,,menő zenéket(zeneutánzatokat)'' utálom. a régi, igazi hangszeres blues és rockzenék az igaziak
3/14 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek az előttem íróval, a fiúk mostanában borzalmas zenei ízléssel rendelkeznek! Mindent összehallgatnak (az egyik fiú ismerősöm kedvence pl. Selena Gomez, pedig tizenöt éves múlt, és örömmel hangoztatja!), hetenként más a "menő". Egyébként én is a régi rock, jazz, blues hangzásért vagyok oda. Most már mindenféle effekttel telenyomják a zenét, már nem is fontos, hogy jól énekelj, hanem hogy jól add el magad.
4/14 anonim válasza:
mennyire igazad van kedves utolsó
5/14 anonim válasza:
utolsó előtti...bazeg ez sose jön össze
7/14 anonim válasza:
Ozzy bácsi - Let me hear you SCREAAAAAAM
8/14 anonim válasza:
Nelly - Just a Dream ez olyan jó kis ritmusos :) szeretem
9/14 anonim válasza:
eminem rihana valami way we are
10/14 anonim válasza:
Hát igen sok előttem szólónak van igaza. Elkorcsosult szerintem a zenei ízlés.Amúgy meg rock, mert nálam a zene amiben hangszerek is vannak nem a keverőpultig terjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!