Mennyire lehet erősítő nélkül csak kihangosítva torzítani egy gitárt?
Harley benton-t ne vedd meg, ha jót akarsz magadnak. Hamar kinüvős cucc, ha komolyabban belejössz meg fogod bánni, hogy arra pazaroltad a pénzed. Cort z42 vagy TS100-nál alább nem adnám. A Vintage V100 még inkább, de az ugye még drágább.
Tudom, szar ezt olyannak mondani akinek most erősitőre se tellik, csak nehogy az legyen, hogy miután megvetted és karin szerzel még pénzt, aztán azon töprengj, hogy hú de jó lenne most visszakapni az árát, hogy jobbat vegyek... És ezeket a HB-ket szerintem kb senki nem veszi meg használtan.
strato-ért nem vagyok oda nagyon. Valahogy nekem a Les Paul a mániám. Sokkal elegánsabb, és szebb. Egyébként kinéztem egy újat, nemtom az jobb-e 45k-ért mint egy Harley Betnon gitár
link:
az a probléma hogy (egyrészt megkezdtünk egy másik témát :P), a 45ezressel is kicsit túllőttem a célon árilag, mert szüleim veszik és... szóval 20ról indultunk :D
Használt gitárokkal semmi problémám egyébként, de nem bírnám rávenni fatert hogy olyat vegyünk, főleg 45pénzen félül...
És még mindig nem értem... Mi a probléma ezekkel a nem Vintage meg Epiphone gitárokkal? Rosszul szól? nehéz játszani rajta? Egyszerűen nem értem.
Kezdek is erre egy új kérdést... Ha lehet ne ide válaszoljatok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!