Mien dobot kellene vennem?
Figyelt kérdés
venni akarok egy olcsóbb dobfelszerelést, de teljesen bizonytalan vagyok hogy miet kellene.Szerintetek mien lenne jó egy kezdőnek? vagy miet vegyek elektromos vagy akusztikus? szerintetek meik a jobb?2010. nov. 24. 18:09
1/10 anonim válasza:
x DDDD
akusztikus v elektromos¿¿¿ XDD
3/10 A kérdező kommentje:
azér tudom mi az a gitár...
mind1 ha nem hiszitek tessék: [link]
2010. nov. 24. 18:25
4/10 A kérdező kommentje:
ott van bal oldalt
2010. nov. 24. 18:26
5/10 A kérdező kommentje:
jujj...látom az elektromos picit(nagyon) drága
úgyhogy inkább akusztikus
de szerintetek miet kéne vennem?
2010. nov. 24. 18:28
6/10 anonim válasza:
Vedd meg az én dobszerkómat.
Pearl Export, ezüst, és k*rva drága, 90 000 ft az irányár, de jól szól. Innen már csak állványok és cinek kellenek hozzá, meg lábgép :)
7/10 A kérdező kommentje:
háát...nekem elég lenne egy olcsóbb
2010. nov. 25. 18:24
8/10 A kérdező kommentje:
50-60 ezer
ha valaki talál valami olcsót akk pls szóljon
2010. nov. 25. 18:25
9/10 anonim válasza:
a dobokhoz nem értek annyira, de ha fejér megyei vagy, főleg fehérvári, akkor a fehérvári alba pláza mellett van egy bizonyos allegro hangszerbolt. van ott akusztikus dobfelszerelés, basix, ha jól emlékszem, a 75 ezret nem haladja meg. de van egy másik tippem is. ebay.at. osztrák oldal, keress egyet, licitálj rá, és ha megnyered a licitet, szánj rá kis időt és menj el érte pl. grazba. tök olcsón lehet onnan használt cuccokat hozni
10/10 anonim válasza:
Vegyél egy szakadt Amatit 20 000 ft-ért, az tanulni jó lesz (mondjuk én koncerteztem is vele, bemikrofonozva pont olyan jól szól), meg használt cuccokat mellé, aztán ha jobb leszel, vegyél egy drágát-rendeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!