Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zene lehet ez? Többi lent

Melyik zene lehet ez? Többi lent

Figyelt kérdés
Való világ 4 elején hallottam, miközben mutatták a nyertes házát, ilyen szöveggel: húúúúú húúúúúúúú, nagyon lazulós ritmussal, lécci segítsetek, nagyon ismerős, de nem jövök rá, hogy mi lehet .
2010. nov. 22. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálunk, ön nyert! -.-

Húúúúhúúú... ebből sok értelmes dolgot lehet leszűrni...

Esetleg az egyetlen amire tudok gondolni, a Blur- Song 2...

2010. nov. 22. 21:45
 2/9 A kérdező kommentje:

ez neked lazulós ritmus, már megbocsáss? :S Gondolom páran látták már azt a reklámot, tőlük kérdeztem, nem olyanoktól akik még nem. Mivel ennyi mondanak benne így ezt írtam le, mi ebben a gáz? Hú de nem bírom az ilyen beszólogatós dumákat. Normálisan kérdeztem, normális választ várok... De azért kösz, nem ez az a szám.

Az a szám nem rock, nem pörgős, hanem nyugodt lassú, halk zene

2010. nov. 22. 22:04
 3/9 anonim válasza:
Szia! Én is ezt a számot keresem de sajna még én sem tudtam meg mi a címe! Ha esetleg megtalálnád segítesz nekem is?? Ha közbe nekem lesz meg hamarabb igyekszem én is segíteni!! További szép napoz!!
2010. nov. 23. 12:46
 4/9 A kérdező kommentje:

persze, hogy segítek!!

http://www.youtube.com/watch?v=wJOO7RQYPvA

Talán ez lehetett, 1 másik feldolgozásban? Nem vagyok biztos :/

2010. nov. 23. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Israel Kamakawiwo'Ole - Somewhere, over the Rainbow

http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

2010. nov. 23. 18:17
 6/9 anonim válasza:
Eeeeeeeeeeeeeeez aaaaazzz!!!!!!! Már nagyon vártam köszi köszi köszi!!!! 18:17 Te vagy az isten na meg az előtted szólók!!!!!!! Mégegyszer köszönöm szépen nem tudjátok mit jelent nekem ez a szám!!!! Nagyok vagytok tényleg ezer köszönet!!!! Legyen további szép napotok!!!!!!!
2010. nov. 24. 11:52
 7/9 anonim válasza:
17:43 Neked is nagyon köszönöm a segítséget mert te adtad meg az alaphangot!!!! Az isten áldjon meg érte mégegyszer nagyon köszönöm!!!! Imádom ezt az oldalt!!!!
2010. nov. 24. 11:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen!!:D Egy barátnőmnek töltöttem le egyszer, mert az 50 első randi c. filmben is ez a dal van és nagyon tetszett neki. Azóta a cím bennem maradt :) Jó hallgatást!

ÜDV! A 18:17-es. :D

2010. nov. 24. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm szépen, és persze szívesen :D Nekem is az 50 első randiból ugrott eszembe :)
2010. nov. 24. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!