Basszusgitárhoz milyen erősítő kell?
Kapni fogok egy erősítőt a bassgitáromhoz karácsonyra, és online weboldalon ahonnan a gitárom van elkezdtem nézni az erősítőket. Lehet választani 4 féle közül a basszusgitárokhoz valóakon belül:
-tranzisztoros kombók
-csöves elő fokozatú kombók
-tranzisztoros fejek
-csöves elő fokozatú fejek
Nos elég kezdő vagyok... Megtudnátok mondani, hogy mi a különbség ezek között, és hogy melyiknek mi az előnye, hátránya???, Egyátalán mennyire milyen esetben. és miért kell nekem erősítő??? Hülye kérdés de mire jó úgy konkrátan???? Köszönöm : L/13
a tranzisztoros kombó egy fej és láda összeépitve lényegében egy doboz amin vanmaga a hangszóró is, és az equalizer is.
a tranzisztoros fej annyiban más hogy az csak egy fej, ahhoz külön kell venned egy hangszórót, egy ládát. ez kicsit költségesebb, de persze minőségibb, (általában) csövessel pedig még ne foglalkozz:) mint írták ráér az bőven akkor ha már szinpadra állsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!