Scooter fanok léteznek még?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 00:06
11/14 anonim válasza:
Mért haltak volna ki, egy teljesen életképes zenei irányzatot képviselnek, méghozzá egy igen népszerű félét, bulizáshoz / sportoláshoz kitűnően jó unisex stílusú zenét tolnak. Szerintem kortalan is, nem olyan ,hogy múló divat volna. Érdekes,hogy régebben nem annyira hallgattam őket,pedig mindig jelenvoltak akár rádiós slágerekben is, de most 25 évesen jövök rá,hogy mekkora nagy munkásságuk volt, ma se rosszak. A zenéjeik egyszerüek, nem egy művészi véna, viszont fülbemászó, kapós, hangulatos, tudták mindig is hogy mivel kell kitörni, mivel kell nagyot kaszálni. Szerintem jó előadók. Baxxter nagyon jó frontember, bár jobb MC -nek mint énekesnek. Azt szeretem igazán a Scooterben,hogy nem nyálasak, nem az a stílus, mint a sok korabeli fiúcsapat, amik csak és kizárólag nők fülére voltak hangolva.
12/14 anonim válasza:
Én nagy Rock os vagyok( Bon Jovi,Ac/DC,KISS,...)
De a Scooter t is nagyon szeretem :D
Amúgy utálom a Techno t,De a Scooter az nagyon király ! (y) :D
Scooter ROCKS!!!
18/F
13/14 anonim válasza:
SZÓVAL nyugodtan sorolj be engem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!