Bárkiből lehet jó énekes?
Figyelt kérdés
Abbol is akinek az alaphangja nem olyan jó?2010. nov. 19. 16:26
1/11 anonim válasza:
Nem.
Aki tehetségtelen, az sose lesz jó énekes. Hacsak nem a technika segítségével. Na, de élőben....?
2/11 anonim válasza:
Akinek az alaphangja nem olyan jó, abból természetesen lehet. Rengeteg olyan híres énekes van, akinek kevésbé jó a hangja, mégis olyan jól énekel, hogy mérföldekkel túlszárnyalja a többit :D
3/11 anonim válasza:
A zene nem a jó hangból áll. Itt vannak pl. a magyar tinisztárok, mindegyiknek "jó" alaphangja van, aztán elviselhetetlen sz*r, amit csinálnak.
4/11 anonim válasza:
Ugye SP-RE gondolsz?
Ma hallottam tőle egy dalt, azt hittem, azt énekli benne, hogy két malac, aztán rá kellett jönnöm, hogy az nem valószínű. Szóval "Kép maradsz" a címe, és valami ritka gagyi dal! OMG! És ez tetszik a mai tiniknek? Egy kalap sz*r! Annyit se ér!
5/11 A kérdező kommentje:
Dehogy SPre gondolok xD
2010. nov. 20. 12:15
6/11 anonim válasza:
Bocs, de ezt az előzőnek írtam!
7/11 anonim válasza:
Két malac :D:D:D:D:D:D:D háááháháhháháá D:D:D:D ez marhajó :D:D
9/11 anonim válasza:
Hihetetlenek vagytok, hogy kérdeznek valamit és teljesen másról kezdtek el beszélni. Ezért tart itt magyarország.
Én reménykedek benne, hogy meg lehet tanulni jól énekelni.
10/11 THE ... válasza:
állítólag bárki megtanulhat énekelni,ha jár énektanárhoz és rendesen képzi a hangját.egyedül amin nem tudsz változtatni,az a hangszíned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!