Hogy lehet elgitározni azokat a számokat amelyeknek a szövege felett akkordok vannak írva?
Figyelt kérdés
Délután próbálgattam, dehát sehogysem sikerült az énekhez igazítani a gitárt vagy én vagyok a béna vagy ez nem is a szöveg dallamának az eljátszásához van, vagy nem tudom . Azt hozzá kell tennem hogy nem értek ezekhez a dolgokhoz annak ellenére hogy iszonyat sokat olvastam ma (is) róla :D2009. jan. 11. 22:13
1/2 anonim válasza:
Az akkordok nem jók. Pontatlanok és nem leht normálisan eljátszani a számokat.
Töltsd le a GuitarPro nevű programot és nézz a tabok/kották után és töltsd le azt ami guitar pro formátumban van. Pl innen:
Amúgy szerintem el kellene járnod tanárhoz...
2/2 A kérdező kommentje:
Már letöltöttem de lejárt a próbaidő és már nem tudok vele mit kezdeni :( hát én úgy hangonként akartam el játszani de volt aminél csak akkordok voltam.
2009. jan. 14. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!