A misfits hogy lett ekkora 'divat'?
Én nagyon imádom a zenekart, abszolút nem divatból. Amikor olvastam a kérdést néztem is egy nagyot, mert az ismerőseim nem is ismerik! :)
Nekem zoknim van Misfits-es, elég ha én látom ;)
16/L
...és amúgy miből tudod hogy nem tudják azt hogy mit jelent, vagy hogy ez egy zenekar?
Lehet hogy ismerik, és komázzák őket.
Jó kérdés, hogy lettek ekkora divat.
(Népszerűtlen vélemény következik, Misfits fanok off)
Elismerem, hogy legendás és híres ez a zenekar, de nekem nem jönnek be. Az nem tetszik, hogy be vannak öltözve szörnyeknek, és közben szépen énekelgetnek. Ez a legnagyobb problémám velük. Mielőtt először hallgattam őket, azt hittem, hogy valami jó kis vad cucc lesz, és erre énekelgetést kapok. Vágom, hogy 77-ben alakultak, és anno biztos nagyon scary volt ez az imázs, de ma már szerintem nagyon béna.
Szóval nagyon túl vannak értékelve, egészen a mai napig is. Nekem nem tetszik a zenéjük, de aki szereti, hallgassa. Nem szólok bele. Csak ronda válaszokat, valamint sértegetéseket nem kérek. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!