Adam Lambertnek hosszú hajavan az If I Had You című klipjében?
Sziasztok!
Én is nagyon szeretem Adam-et! Viszont most igazából is hosszú a haja, láttátok már? Nekem valahogy furcsa így, de ettől függetlenül most is gerjedek rá.
De azért amikor a RuPaul Drag Race premier esten megjelent abban a cuccban és a hosszú hajjal, hát azt még nem tudtam feldolgozni én sem :D
Én tovább megyek. Örülök neki, hogy meleg, mert hiszem, hogy ha nem lenne az akkor alapvetően lenne más az egész lénye és nem lenne az a csodálatos ember aki!
Először is nem tudnák hanem tudnék...-.-"
És örülök hogy ennyi eszed van hogy egy sztár életed nagy szerelme...
És már nem hosszú a haja szóval megnyugodhatsz... hány éves vagy úgy őszintén?:D
Egyetértek az utolsó hozzászólóval.
Már valóban rövid a haja (picit talán rövidebb is, mint azelőtt) pedig már épp megkedveltem hosszú hajjal.
Nagy "szerelem" lehetett a részedről kérdező......
hát basszus keress, ha akkora "életed szerelme", akkor gondolom tudsz róla egy két friss infót-.-"
oh... visszasírom az, amikor még nem ismerte ennyi kislány akik leadják mennyire szerelmesek Adambe közbe azt sem tudják ki ő mit csinál ...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!