Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Adam Lambertnek hosszú hajavan...

Adam Lambertnek hosszú hajavan az If I Had You című klipjében?

Figyelt kérdés
:O
2010. nov. 15. 17:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is nagyon szeretem Adam-et! Viszont most igazából is hosszú a haja, láttátok már? Nekem valahogy furcsa így, de ettől függetlenül most is gerjedek rá.

De azért amikor a RuPaul Drag Race premier esten megjelent abban a cuccban és a hosszú hajjal, hát azt még nem tudtam feldolgozni én sem :D

Én tovább megyek. Örülök neki, hogy meleg, mert hiszem, hogy ha nem lenne az akkor alapvetően lenne más az egész lénye és nem lenne az a csodálatos ember aki!

2011. jan. 26. 04:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Először furcsa volt az új haja, mostanra viszont egyre jobban tetszik, szerintem így is nagyon szexi:)
2011. jan. 26. 09:12
 13/19 A kérdező kommentje:
írnátok képet róla ide????
2011. febr. 14. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:
2011. febr. 14. 17:16
 15/19 A kérdező kommentje:
fúúúj hányni tudnák pedig eddig ő volt életem nagy szerelme!!
2011. febr. 14. 19:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem tudnák hanem tudnék...-.-"

És örülök hogy ennyi eszed van hogy egy sztár életed nagy szerelme...

És már nem hosszú a haja szóval megnyugodhatsz... hány éves vagy úgy őszintén?:D

2011. febr. 14. 19:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó hozzászólóval.

Már valóban rövid a haja (picit talán rövidebb is, mint azelőtt) pedig már épp megkedveltem hosszú hajjal.

Nagy "szerelem" lehetett a részedről kérdező......

2011. febr. 17. 23:14
 18/19 A kérdező kommentje:
jaja képet adtok rola am 13 vok
2011. ápr. 12. 16:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

hát basszus keress, ha akkora "életed szerelme", akkor gondolom tudsz róla egy két friss infót-.-"

oh... visszasírom az, amikor még nem ismerte ennyi kislány akik leadják mennyire szerelmesek Adambe közbe azt sem tudják ki ő mit csinál ...-.-"

2011. ápr. 12. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!