Milyen gitárt vegyek? Részletek lent
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni gitározni (tök kezdő vagyok xD) , és nem tudom, hogy milyen gitárt vegyek. Azt olvastam, hogy először jobb akusztikuson játszogatni; most nézegetem őket. Mit javasoltok milyen fajtán/márkán kezdjem el? MSA-ról vélemények?
Köszi
2010. nov. 14. 19:16
1/3 anonim válasza:
Nem törvényszerű az, hogy akusztikuson kell kezdeni, elektromos gitáron könnyebb játszani ezáltal gyorsabban haladhadsz vele. Erősitőt sem muszály egyből venni, anélkül is gyakorolhatod az alapokat, ráér később. Csak nem tudsz akkor tábortűznél kiséretet játszani :)
Az MSA-kat nem ajánlanám, kicsivel több pénzért jó gitárt is tudsz venni, pl egy cort-ot.
2/3 bumbi02 válasza:
a cortokat én is ajánlom nagyon.. persze függ ez attól is hogy mennyit akarsz belekölteni.. ha 10-20 ezret akkor csak akusztikust nézz, ha 20-30at akkor érdemes bullet stratocasterrel szemezgetni, ha 30 felett akkor cortokat ajánlanék.. én 2 évig jáccottam egy cort zenoxon (cort z42) és valami eszméletlen kényelmes gitár, (a mostani Epiphonom sincs olyan kényelmes pedig azért van a két gitár közt százezres értékrendi különbség) és persze a hangja is jó egy 50ezres gitárhoz képest..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
( de jöhet több tanács is ! =D )
2010. nov. 15. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!