Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Boss ME-25 mennyire éri meg?

Boss ME-25 mennyire éri meg?

Figyelt kérdés
Valakinek volt már tapasztalata vele?Főleg Trhash/Bodom féle metalhoz kellene.És ebben az árban mennyire éri meg?Van ennél jobb ebben az árkategóriában?
2010. nov. 14. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem amiatt nem éri meg az árát, hogy új.. mivel legújabb ME modell, ezért nyilván jóval magasabb árat kérnek érte, illetve azzal reklámozzák, hogy könnyű vele gépre felvenni hanganyagot. 50ből szerintem vehetsz használtan jobbat is, ott a Boss ME 20, használtan megkapod 30ért, kb tudja ugyanazt, csak azon nincs USB. De az szerintem nem gáz
2010. nov. 14. 16:36
 2/2 anonim ***** válasza:
hát én nekem van a környezetemben egy régebbi me-25,most nekem egy me-70,és tényleg inkább nézz körbe...me-70-est is tudsz már venni 50-ért használtan...és rendekkel többet tud hangilag,meg midnenhogy...
2010. nov. 14. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!