Milyen torzítós gitárpedált ajánlanátok?
Most lesz a szülinapom, és a nagyszülőktől egy kis zsebpénzt fogok kérni, annak reményében, hogy azzal kiegészítve a már meglévő alapot, tudok venni egy jó torzítós pedált a Westone Xl-10-es gitáromhoz.
Mit ajánlanátok?
U.i.: árban ha lehet ne haladja meg a 15 k-t.
Kösz előre is a válaszokat!
Digitech
RP-55,
Még nem próbáltam,de aztmondják egész jó.De ha engem kérdezel szerintem gyüjts még 1 Boss ME-25 re (40 k ) És akkor levan tudva jópár évre a gondod.Most nemmagyarázom el miket tud ez helyette itt 1 video:
http://www.youtube.com/watch?v=pAMcdxehS04
Tényleg rohatt jó,és 40 k az azért szerintem elég olcsó,főleg,hogy ennyi extrája van,meg ez a hangfelvevős dolog,rohatt jó.Ellehet vele szórakozni 1 darabig.És a nóta irásban is segít.
Köszi a választ!
A Boss ME-25 tényleg bejön, csak most semmiképp sem tudnék rá annyit összekaparni, és türemetlen fajta vagyok :). Meg amúgy is, a funkciók felét nem használnám rajta valószínűleg.
A Digiteches multi viszont jobban tetszik, az ára és (youtube alapján) a tudása miatt.
Várok még javaslatokat!
Köszi, haveromnak is Zoomja van, jól szól. Bár én nem olyat szeretnék. A digitech rp 55 tetszik most nagyon, mert a videóteszt alapján jól szól, de megfontolom egy komolyabb (akár Boss ;)) multieffekt vásárlását is.
De lehet, hogy egy sima torzítós pedál mellett döntök (a kérdés eredetileg arra irányult, de most egyre inkább kedvet kaptam a multikhoz :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!