Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A You Tube-ról hogy tölthetek...

A You Tube-ról hogy tölthetek le zenét?

Figyelt kérdés
Mit kell csinálnom ha egy zenét le akarok menteni a gépre?
2009. jan. 10. 11:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nincs mit!!!:-)
2009. jan. 10. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:

[link]

innen töltsd le..ha megvan elindítod, az Enter video URL..hez beirod a webcimet amin épp nézed a vidit...bemásolod oda..majd mellette a kis ikonnal kiválasztod h hova mentse..elöször lefogja tölteni a vidit..mert a download rész van bepöttyözve..ha megvan utána ne csinálj semmit csak tedd át a kis zöld pöttyöt a másikba és okézz le mindent ha kérdez bármit is..átfogja konvertálni MP3ba a számot..és kész..meglesz a vidi is és a szám is mp3ba...remélem sikerül..majd irj h milett a vége :)

2009. jan. 10. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
és ez sosem krepál be..előző válaszoló voltam.. nah hajrá és majd irj h sikerült e :)
2009. jan. 10. 13:48
 14/16 anonim ***** válasza:
real player programmal a youtube-ról bármilyen programot le lehet tölteni...
2009. jan. 10. 13:56
 15/16 anonim válasza:

szia.az origoszofverbázisban van egy program (ingyenes)amivel le tudod szedni a zenéket mp3-ba.a neve save2pc

tök jo én is ezt használom!remélem segitettem

2009. jan. 13. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:

www.converttube.com

A kijelölt helyre bemásolod a kivánt akármi url-jét, kijelölöd a formátumot mondjuk m3 és már mehet is.

2009. jan. 15. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!