Csak nekem okoz nehézséget bizonyos dalok értelmezése a Desh x Young Fly x Azahriah stb. társaságtól?
Most arra gondolok, hogy véget ér a dal, és nem tudnám megmondani, hogy miről szólt, kb. akkor sem, ha agyonütnének. Pullup, Papa, Miafasz tipikusan ilyen, valahogy nagyon inkoherensnek érzem az egészet, pedig nincs rossz szövegértésem. A SUV és a Strawberry is kicsit hasonló számomra, bár előbbiből annyi még átjön, hogy "menők vagyunk", utóbbiból meg az, hogy "dugnék", ettől függetlenül sorról sorra azokat sem biztos, hogy tudnám értelmezni.
A kérdésem csak annyi, hogy akik ezeket a számokat mindenféle irónia nélkül, önszántukból hallgatják rongyosra, és kívülről meg tudják tanulni az egészet, azok ennyivel okosabbak nálam, vagy szimplán csak a flow tetszik nekik? Kezd az a benyomásom lenni, hogy velem van a baj. 😀

Az AI sem tud mindent, csak abból a sok hülyeségből tud gazdálkodni, amit beletáplálnk. A ti Azariásotok egy műanyag göngyöleg, felfújt lufi.
Aminek nincs tartalma, annak értelme sincs, tehát értelmezhetetlen.

Nem csoda...Szerintem olyasmi szövegeket amiket ezek az előadók dalolásznak;szinte bárki össze tud tákolni.Te is.Még talán én is.Pedig ilyen tekintetben tehetségtelen vagyok.Meg is próbálom.Tessék egy Azhadaria stílusú szöveg:
Ha még ezer az év,
A megyéből vár lesz.
Kicsorduló kecskepaszta szertészét terül az utakon.
Az vagy amit megeszel.
Bármerre lépek szájig ér a sz*r és csak nyelem.
Tiszta szível.. vagy mi a *asz van;merre van már Attila?
--------------------------------------------------------
Ezt tudod értelmezni?Vagy egyáltalán van értelme az értelmén elmélkedni?

Mondjuk a miaf@sz pont tök érthető hogy miről szól. Nem mondom, vannak dalai Azinak aminek a szövegét nem tudom hova tenni, de szerintem azért ez nagyjából világos :D
De miafasz
Már ezer éve erre vártál akkor mi aggaszt?
Most eskü úgy csinálok mindent hogy az nyomot hagy
És majd egy pillanatra teszem fel az életem
Az idő csak az egyetlen ami Kiakaszt
Icipici Azi túlságosan fiatal
Bár a testvéreim tudják jól hogy mi a baj
Pár évig még tolom aztán ég veled
Tudom lesz még rosszabb de még jó

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!