Eltévedtem a zenei producerkedésben. Most merre induljak?
Figyelt kérdés
17 éves ismeretlen énekes vagyok aki dalokat. Terveztem hogy saját magamnak producalom a saját számaim de azt sem tudom milyen műfajt akarok hogy hogyan kezdjek az egésznekmárc. 21. 16:25
1/6 anonim 

válasza:

Rendben, kezdjük ott, hogy teljesen ismeretlenül, kapcsolatok és pénz nélkül nem igazán leszel te producer. Amíg pedig az olyan alapvető dolgok sem tiszták, hogy milyen műfajban szeretnél alkotni, felejtsd el az egész producerkedést. Először legyenek valóban jó dalaid, az az első és legfontosabb lépés; amíg nincs egy jó albumra elég anyagod, feleslegesen mennél tovább a tervezésben.
2/6 anonim 

válasza:

Gyakorolj, aztán majd csak belejössz. Tájékozódj, tanulj, kísérletezz!
3/6 anonim 

válasza:

Járj rendezvényekre, add elő a dalaid élőben és előbb-utóbb felfedeznek. Minket például most egy színházba hívtak szerepelni. Persze elég jó daloknak kell lennie és jól kidolgozva. Az nem baj ha egyszálgitár vagy zongora, mert az előny ha kíséred magad, de zenei alapra is lehet énekelni, csak annak nagyobb követelményei vannak, baromi jól meg kell csinálni.
4/6 anonim 

válasza:

3: szerintem Magyarországon értelmes ember nem akar befutni. Tehetségeseknek külföld, bohócoknak hazai színtér is jó, akik még leragadtak a gitárnál meg akusztikus hangszereknél a modern világban.
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, szeretném felhívni a figyelmedet arra hogy Taylor Swift, John Denver stb. akusztikus gitárral lettek híresek és nagyon is sikeresek
tegnapelőtt 08:29
6/6 anonim 

válasza:

5: régen, de az idők változnak. Ma veszel egy dobgépet, szintit, mikrofont meg szekvenszert és azzal tudsz befutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!