Tankcsapda-Nirvana párhuzam?
de "ha a fegyver csövébe nézel,ott már semmire nem mész pénzzel..." :-D megvannak a címek.
Nirvana-Polly
Tankcsapda-Egyszerű dal
a Youtube-on látni olyan videót az utóbbi számra,amelynek alcíme: In memoriam Kurt Cobain.Lehet köze a számnak a Nirvana egykori énekeséhez?
Hát mostmár így utána néztem eredetileg tényleg Nirvana Polly c. száma. Csak a szöveg nem ugyan az.
Tankcsapda: Egyszerű Dal
This song is performed by Tankcsapda and appears on the album Az ember tervez (1995).
This song is a cover of "Polly" by Nirvana.
én is jobban utánanéztem, és (szintén a youtube-on talált) angol videó alatt,ami a Tp "Egyszeru" Dala volt, egy leírást láttam.
"Some years ago a hungarian band called Tankcsapda wrote a song in memoriam of Kurt Cobain using Nirvana's Polly..."
Lassan azért összeállt a kép.. :D
Pár év után nem biztos, hogy érdekel még, de Kurt Cobain volt "...a srác, akit már te is láttál és tudtad jól, utálja magát. De mégse hittem volna, hogy a végén előveszi a pisztolyát..."
(Cobain fejbe lőtte magát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!