Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Patai Anna cigány?

Patai Anna cigány?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 16:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
79%
Igen cigány,látni az anyukáján,az apukáján és leginkább a Kata nevű nővérén.
2011. jún. 29. 12:56
 32/41 anonim ***** válasza:
73%

nem,hanem egy retkes kis görény.

hányok.

muhahah

13L

2011. júl. 16. 16:11
 33/41 anonim ***** válasza:
18%

nem az a lényeg hogy roma e vagy sem,hanem az hogy belül milyen a lelke lehet,hogy Annácska kedves.erre nem gondoltatok?rasszista barmok...

Szandin pedig jobban látszik,hogy cigány már a viselkedéséről is de ettől még nem utálom

2011. júl. 20. 12:10
 34/41 anonim válasza:
50%
Először is az hogy cigány-e vagy sem, szerintem eleve szánalmas megközelítése egy 11 éves gyereknek, de bárki másnak is. De hogy eláruljam nektek a nagy igazságot, igen félig cigány. Az anyja nem roma, bár nem tudom hogy pontosan milyen származású, az apja viszont akit Patai öcsiként ismer a muzsikus világ, igen elismert pírmás, olyan elit helyeken játszik, amelyeket általában mutogatni szoktak a hazánkba érkező turistáknak.
2011. júl. 20. 14:53
 35/41 anonim ***** válasza:
67%
Hát elég cigós kinézete van......
2011. aug. 11. 00:38
 36/41 anonim válasza:
24%
Rohadjon meg mindenki, aki rasszista!!! Szemétládák. Mi a bajotok a cigányokkal. Ti talán jobbak vagytok? Nagyon sok rendes ember van a cigányok között is. Énb személyesen ismerem Patai Annát, és egy szeretetreméltó tündérbogár, imádom! És rajtam kívül több tízezren! És a határon túliak is szeretik! Kíváncsi lennék, hogy a ti rasszista bandátokból hányan fognak valaha is olyan sikereket elérni, mint Anna 11-12 évesen! és ti vagytok az élősködők!!!! Az egész világtörténelem szégyenei vagytok, piszkos neonáci banda!
2012. febr. 1. 11:30
 37/41 anonim ***** válasza:
Sok szánalmas primitív barom...KI NEM SZ*RJA LE HOGY CIGÁNY-E? Igen valóban sok roma lop,csal,hazudik,engem is próbáltak már kirabolni (4 évet töltöttem a különbözö harcmüvészetek elsajátításával,nem sok esélyük volt még 5en késsel sem *.*) de ez nem azt jelenti hogy mindegyikük ilyen...a kérdésre válaszolva Annában van cigányvér,bár kétlem hogy teljesen az,és nagyon aranyos,normális lány,aki soha nem tudna emberekröl úgy beszélni mint ti -.-"
2012. márc. 9. 22:32
 38/41 anonim ***** válasza:
persze hogy cigány
2012. ápr. 7. 01:08
 39/41 anonim ***** válasza:
33%
igen egy cigán yk*rva és egy köcsög leszbikus mocskos szopó és az is marad
2012. júl. 22. 00:04
 40/41 anonim ***** válasza:

És ha az, akkor mi van?! Sokkal rendesebbek, mint rengeteg ember az, aki nem az. Nem ismered őket, hát ne is szidd... ne ítélj külső, származás alapján.

Bocsánat, akire nem vonatkozik, ne vegye magára... Csak dühít, hogy egy kedves, aranyos, tehetséges tizenéves gyereket ez alapján kell megítélni...

2013. dec. 14. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!