Régebben a Sláger, most pedig a Retro Rádió is profilt váltott. Ezek szerint nincs igény a '60-as, '70-es évek zenéire?
Figyelt kérdés
Ezekkel indított mindkettő, de a megszűnt Sláger is váltott később, meg most a Retróban is inkább a 2000-es, sőt 2010-es évek zenéi szólnak. Nyilván ahogy haladunk előre az időben, már mást jelent a retró, de a régebbi zenékre már nem nagyon lehet alapozni? Vagy csak valamiért nem játsszák ezeket?tegnapelőtt 16:34
1/5 anonim válasza:
10 évente szokott lenni ugrás. 2020 óta játszik a Sláger FM 2000-est, mivel azóta számít az is retrónak (már nem az előző évtized). A régebbiek meg egyre jobban kikopnak, például 70-es éveket már nem adnak sehol, 80-tól indul. De ez így van rendjén. 1880-as éveket se adnak.
2/5 anonim válasza:
Pl. a Queentől is adnak 70-es évekbeli dalokat:
Bohemian Rhapsody '75
Somebody to Love '76
We are the Champions '77
We Will Rock You '77
Don't Stop Me Now '78
3/5 anonim válasza:
"például 70-es éveket már nem adnak sehol,"
Hát én pedig többször hallottam már a rádióban a
Uriah Heep Easy Livin' cimű dalát.Az pedig 1972-es..
4/5 TiniTitán0213 válasza:
Lehet hogy igy jobb zenéket játszanak. Nekem jobban tetszet amikor behozták 90s zenéket.
5/5 anonim válasza:
Rohadt Sláger helyett inkább maradt volna a Rock FM.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!