Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Sokan miért imádják ennyire...

Sokan miért imádják ennyire Taylor Swift-et?

Figyelt kérdés
Egy teljesen átlagos énekesnő, teljesen átlagos dalokkal. Mit esznek rajta ennyire?

ma 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontos különválasztani a nagyon populáris popszámait, amik valóban semmi extrák, de vannak nagyon szép és jelentéssel teli kevésbé ismert számai. Nekem nagy kedvencem az Evermore album, de az új albumán is nagyon sok szám van, ami nagyon tetszik. Nyilván ennyivel nem lehetne hatalmas stadionokat megtölteni, tehát kellenek a popszámok, a könnyen megtanulható, mindenhol játszott számok, az elképesztő üzleti stratégia, stb
ma 09:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyetértek az elsővel. Taylor nagyon okos nő és a buta popszámaival hívja fel a figyelmet az egyszerű rajongóknak majd megmutatja nekik hogy pontosan mennyire tehetséges, költői is ő. Nézd meg a három legprímitivebb száma cruel summer, blank space, shake it off ezek fel sem vehetnék a versenyt a Teardrops on my Guitar ral a This Loveval vagy a the lakessal
ma 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:
37%

Én azért szeretem, mert nagyon jól néz ki. 30-as nő, de huszonéves lánynak tűnik.

Plusz elég jól énekel.

ma 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!