Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Emlékszik még valaki a B....

Emlékszik még valaki a B. Boyzra? (magyar együttes, Bíző Boys néven is futottak)

Figyelt kérdés

Van az Összetört szívek háza című daluk, és nem értek egy szót. Ha valaki ki tudna segíeni, örülnék.

Van az a rész, hogy.

" Csak a szép csak a jó csak az élet

Csak a csók csak a bók csak a lélek

Elhagyott végleg alszanak a fények

Csak a por csak a - itt nem értem mit mondd - csak az árnyék

Csak a rom csak a bú csak a szándék" -

Nem tudom mi az az egy szó, mert gondoltam rá hogy az angol more szó. vagy mom, a dalszöveget meg sehol nem találom.

#zene #magyar #összetörtszívekháza #bízőboys #bboys
tegnap 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen.
tegnap 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Emlékszem, nagy rajongójuk voltam tiniként :) (Jelentem, már elmúlt.) Ezt a számot egyébként ezer éve nem hallottam, nem is emlékeztem már rá. Most a kedvedért újrahallgattam, és szerintem "csak a por, csak a MÚLT, csak az árnyék". :)
tegnap 18:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Lehet tényleg múlt volt, köszönöm!

Kedves első, miért csak sajnos? :D

Amúgy én is nagy rajongó voltam, 10 évesen bulizam a szobámba a zenéikre! :D Régi szép idők.

tegnap 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!