Leslie Mandoki tényleg világhírű zenész? Vagy csak én maradtam le valamiről?
Figyelt kérdés
Minden ilyen Origo meg hasonló portálok úgy hozzák le, hogy "A világhírű Leslie Mandoki..." meg hasonlók. Nem is nagyon hallottam róla korábban, most meg is kérdeztem néhány külföldi ismerősömet, a neve sem volt ismerős számukra.
Csak itthon, Magyarországon számít "világsztárnak"? Ahogy látom, néhány ismertebb névvel dolgozott együtt (pl. Lionel Richie, Jack Bruce stb.), de gyakorlatilag attól nem lesz valaki világsztár, hogy közreműködik egy nevesebb előadó zenéjében.
tegnap 17:55
1/3 anonim válasza:
Az biztos,hogy ismerik külföldön,de nem olyan szinten mint pl:Paul McCartneyt a nő egy világsztár.
2/3 A kérdező kommentje:
Ja és ha akkora világsztár lenne, a BBC-nek meg amerikai csatornáknak adna interjúkat, nem pedig ilyen Retro Radio-nak meg Origonak.
tegnap 19:01
3/3 anonim válasza:
Itt már kifejtették páran hogy miért nem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__12653268-le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!