Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zenészek (gitárosok), melyiket...

Zenészek (gitárosok), melyiket választanátok inkább?

Figyelt kérdés

Inkább lenne több, olcsóbb hangszeretek, vagy egy darab, ami nagyon jó?

Azért kérdezem, mert adódott egy lehetőség, hogy elcseréljem a gitáromat, a basszusgitáromat, a midi billentyűmet és a hangkártyámat egy nagyon jó gitárra. Nagyon vonz az a gitár, de egyben félek is, hogy rossz döntés hoznék azzal, hogy minden mást eladok.

jan. 9. 14:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van jobb választás is, esetleg kivárni egy nem mókoltra és közben veszettül gyűjtögetni inkább. Ez még nem az a kategória, hogy minden mással is érdemes lenne szintet lépni, tehát full praktikus meghagyni minden meglevő motyót. A csillivilli új dolog begyűjtése eléggé pillanatnyi öröm, a valódi jó érzések nem itt kezdődnek.
jan. 10. 00:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Helo, ezek szerint a többi hangszer már egyáltalán nem érdekel?

Mert ha igen, akkor minek válnál meg tőlük? Ha meg csak a gitárra kocnetrálnál: tényleg ez álmaid gitárja, vagy ez az, amit évekig használnál?

jan. 25. 09:41
 13/14 A kérdező kommentje:
#12 De, nagyon is érdekelnek, emiatt nem volt egyértelmű a döntés. Végül maradt minden nálam.
jan. 25. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól döntöttél!

Egyébként érdemes külföldön is körülnézni (ha esetleg él barátod/rokonod mondjuk Németországban)

Néemt boltból 150 euroval olcsóbban vettem egy Schecter omen extreme-et a, használtan meg még olcsóbban megkapni, Jacksonnal például tele van a piac.

jan. 25. 10:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!