Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Lady GaGa koncerte vigyek...

A Lady GaGa koncerte vigyek kabátot? Letudom rakni valahova? Milyen cuccba szoktak az emberek koncira menni?

Figyelt kérdés
úgyértem h milyenbe,hogy nem gáz ha ilyen kicsit csunya cipőbe megyek,mert ugyis megtaposnak? és kabátot szoktak vinni,vagy csak pulovert h ne legyen tul sok a ruha?HEELP 11KOR INDULOK MERT VIDÉKI VAGYOK!!!!!!!!
2010. nov. 7. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Már majdnem írtam hasznos választ, de akkor megláttam: "koncira..."

Na jó, mégis:

Vigyél kabátot és pulóvert, majd lerakod a ruhatárban. A koncerten legyél polóban vagy miben.

A cipő nem gáz, senki nem nézi a lábad, de mindenképpen sportcipőt vegyél.

A koncerten úgy fogsz izzadni, mint még soha. Javaslom fogyassz sok folyadékot, de mégse kelljen közben wc-re menned, szóval ügyesen. Valahogy megpróbálhatod megoldani, hogy legyen nálad közben is folyadék, de palackot úgyse engednek bevinni. Az első sorokban majd itatják az embereket, szóval oda azért is érdemes bejutni.

Javaslok még váltás pólót is, amit az elején leadsz a ruhatárban, utána meg átveszel.

2010. nov. 7. 09:12
 2/6 A kérdező kommentje:

fuuj ne ennyire lefogok izzadni?:S

és ott van ruhatár? nem fogják elcsorni az állohelyem?:(

MINDEN LADY GAGA KONCERTTEL KAPCSOLATOS KÉRDÉST IDE IRJATOK!

2010. nov. 7. 09:14
 3/6 A kérdező kommentje:
ja és kösz h válaszoltál!!
2010. nov. 7. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, milyen volt. :)
2010. nov. 7. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:

az állóhelyet nem lehet elcsórni :)

de aranyos.

2010. nov. 8. 09:15
 6/6 A kérdező kommentje:
hihetetlen volt,szavakkal leirhatatlan......
2010. nov. 8. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!