Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Régóta keresek egy zongorát,...

Régóta keresek egy zongorát, digitálisat. Szeretném, hogy legyen rajta 88 bill, 3 pedál, és egy jackport. Első zongora lenne. Néztem már zongorát, de nincs róla vélemény aki ért ehhez vagy akinek van mondja el milyen. Vagy ajánlanátok valamit?

Figyelt kérdés
[link]

dec. 25. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Erről a márkáról sosem hallottam..

Inkább ezt ajánlanám: [link]

dec. 25. 14:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Három pedálosat szeretnél, de belinkeltél eg egy pedálosat? Nem értem. Amúgy szerintem ebben az rkategóriában az 1 pedál is elég, mire odáig jutsz, hogy kellene akár csak a második pedál is, addigra egy ilyen belépőszintű hangszer már kevés lesz. De kár ennyire alacsonyra tenni a mércét. 200e-ért már tényleg lehet kapni 3 pedálosat is:

[link]

Mondjuk ez se egy nagy minőség, de állítólag azért használható. Valahol olvastam, hogy van egy kis alapzaja bekapcsolt állapotban, bár ennyi pénzért igazából nem kell magas minőségi elvárásokat támasztani.

jan. 1. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!