Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen party metál számokat...

Milyen party metál számokat ismertek?

Figyelt kérdés

Olyan zenéket keresek, amik ugyan metál műfaj alatt futnak, de pörgősek, és lehet rájuk bulizni, táncolni.

Pár példa, hogy eddig mit találtam:

Korpiklaani számok (Vodka, Man with a Plan, Ievan Polka)

Alestorm számok (Drink, Mexico, P.A.R.T.Y)

Nanowar of Steel - Disco Metal

Russkaja - Energia

Wind Rose - Diggy Diggy Hole

Ezekhez hasonlókat keresek. Redditen találtam ilyen thread-eket, de nem igazán voltak olyanok, amiket kerestem. Köszönöm!

dec. 20. 10:38
1 2
 11/18 Piszkos Dniel ***** válasza:
100%
Pain- Party in my head
dec. 21. 13:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Dynazty újabb albumjait ajánlom mindenképpen.

Amberian Dawn-nak is van egy ABBA-s feldolgozásalbuma és nagyon jól sikerült.

dec. 23. 12:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Trollward - Syntagma
dec. 24. 13:37
 14/18 Alex Fly ***** válasza:
Dragonforce: Doomsday party
dec. 24. 19:14
 15/18 Tom Benko ***** válasza:

Manowar - Hail and Kill, Ride the Dragon, Animal, All Men Play on Ten, Blow Your Speaker, Holy War, Army of Immortals, Warlord, Return of the Warlord, Power, Warriors of the World, Sleipnir (És egy csomó másik)

Pantera - Walk

Hammerfall - Bushido, The Dragon Lies Bleeding

Skid Row - Slave to the Grind, Youth Gone Wild, Get the Fuck Out

Gamma Ray, Blind Guardian, Helloween szinte bármelyik száma okés erre. Hirtelen ennyi. Nem feltétlenül mind szarrá pörgös a felsoroltak közül, de jól megmozgat kezet/lábat/nyakat.

dec. 24. 23:34
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ!

Finntroll nem igazán az én világom, Battle Beast-et szeretem, koncerten is voltam, de nem igazán ideillő. Van Canto és Equilibrium vicces, BoM, Ensiferum is nagy kedvenc.

Electric Callboy-ért odavagyok, de a társaság nem fogja bírni a hörgést (Talán az Arrow of Love belefér). Sabaton, Powerwolf klasszikusok, Dalriadán is nemrég voltam a Barba Negrában.

Pain nem jutott eszembe, köszi, illetve tök gáz, mert voltam Amberian Dawn koncerten, de nem jutottak eszembe. Dynazty örök szerelem, megyek is márciusban, de a Game of Faces nem annyira ideillő.

Dragonforce jó ötlet, köszönöm!

dec. 26. 10:42
 17/18 anonim válasza:
iron maiden - the trooper
dec. 26. 21:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Limp Bizkit - Rollin

Rage Against - How I Could Just Kill a Man

dec. 27. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!