Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hova érdemesebb jegyet venni...

Hova érdemesebb jegyet venni a Papp László Sportarénába?

Figyelt kérdés
Pogány Indulóra szeretnék jegyet venni. Sima álló és kiemelt álló között gondolkodom. A kérdés az lenne, hogy mennyire érné meg a kiemeltet megvenni drágábban? Vagy annyival a sima állóhely sem rosszabb?

dec. 19. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a kérdés, hogy van-e olyan látvány, amiért érdemes közelebb menni. Például Krúbira biztosan kiemelt állóra mennék, mert ő mindig egy olyan színpadot hoz, amit érdemes jól látni.
dec. 19. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kiemelt álló a legjobb szerintem. Ülni Hanz Zimmeren vagy Havasin kell, nem pogány indulón.
dec. 19. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sz@rra semiképp nem vennék jegyet!
dec. 19. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#3 Én fogadni mertem volna, hogy egy ilyen produkció max 5 ezerért működik a Budapest Parkban, de ahhoz képest egész sok jegy elfogyott. Bár az aréna fele le lesz zárva, szóval annyira nagyot nem tévedtem.
dec. 19. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!