Elistvan kérdése:
Melyik magyar jazz zenekar lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam a magyar jazz tv-n egy zenekart nagyon negtetszett de nem tudom a nevüket. Négytagú. Középkorú zongorista pasi, középkorú hegedűs, egy fiatal női dobos, illetve egy idősebb nagyon karizmatikus énekes aki ósz szakállas illetve sárga kalap volt rajta sárga ruhával. Hátuk mögött Érdi jazz molinó.tegnap 20:19
1/4 anonim válasza:
Az Ön által leírt zenekar valószínűleg a Hot Jazz Band volt, amely fellépett a 2024-es Érdi Jazz Fesztiválon. A zenekar tagjai közé tartozik Bényei Tamás, aki énekes és trombitás, és gyakran visel jellegzetes öltözéket a színpadon. A Hot Jazz Band 2024. szeptember 15-én lépett fel a fesztiválon Gájer Bálinttal együtt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi de nem ők azok. Az énekes idősebb Bényeitől és itt nincs női dobos amiről írtam.
tegnap 20:52
4/4 anonim válasza:
Berki Tamás – ének
Nagy János – billentyűs hangszerek
Frankie Látó – hegedű
Joubert Flóra – dob
A zenekar "Nagy János trió" néven fut, és alkalomszerűen kísérték Berki Tamást. Nagy János egyébként Liszt-díjas zeneszerző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!