Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik magyar jazz zenekar lehet?

Elistvan kérdése:

Melyik magyar jazz zenekar lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam a magyar jazz tv-n egy zenekart nagyon negtetszett de nem tudom a nevüket. Négytagú. Középkorú zongorista pasi, középkorú hegedűs, egy fiatal női dobos, illetve egy idősebb nagyon karizmatikus énekes aki ósz szakállas illetve sárga kalap volt rajta sárga ruhával. Hátuk mögött Érdi jazz molinó.

#tehetség #jazz #Érdi jazz #Női dobos #Magyar zenr
tegnap 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Az Ön által leírt zenekar valószínűleg a Hot Jazz Band volt, amely fellépett a 2024-es Érdi Jazz Fesztiválon. A zenekar tagjai közé tartozik Bényei Tamás, aki énekes és trombitás, és gyakran visel jellegzetes öltözéket a színpadon. A Hot Jazz Band 2024. szeptember 15-én lépett fel a fesztiválon Gájer Bálinttal együtt.
tegnap 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi de nem ők azok. Az énekes idősebb Bényeitől és itt nincs női dobos amiről írtam.
tegnap 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Az énekes nem Berki Tamás volt?
tegnap 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Berki Tamás – ének

Nagy János – billentyűs hangszerek

Frankie Látó – hegedű

Joubert Flóra – dob

A zenekar "Nagy János trió" néven fut, és alkalomszerűen kísérték Berki Tamást. Nagy János egyébként Liszt-díjas zeneszerző.

ma 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!