Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az ellenzékiek miért utálják...

Az ellenzékiek miért utálják a Nélküled című dalt? Mi a problémájuk a határon túli magyarsággal?

Figyelt kérdés

1. A határon túli magyarok sokkal jobban őrzik magyarságukat, mint az ellenzékiek, akik eladnák a hazájukat Brüsszelnek

2. A Nélküled egy tökéletes dal a magyarság összetartására

3. A Nélküled minden idők legjobb dala, a magyar nemzet második számú himnusza

tegnap 12:34
 1/7 meszike91 ***** válasza:
72%
Nekem nincs bajom ezzel a dallal, már akkor ismertem amikor még nem volt felkapott. Azzal viszont már inkább van bajom hogy politikai tartalma lett és a magyarság megosztására használják amikor pont az összetartozásról szólna.
tegnap 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Én TISZA szimpatizáns vagyok de ezt a nélküled dalt szívből gyűlölöm
tegnap 13:01
 3/7 PMC Wagner ***** válasza:
100%

" A Nélküled egy tökéletes dal a magyarság összetartására"

Nem az, ez egy pesszimista dal. ami sokkal inkább arról szól hogy dögöljön meg a szomszéd lova is ha nekem szar legyen neked is az

tegnap 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Én nem azért utálom, mert ellenzéki vagyok. Egyszerűen egy sablonos, semmilyen dalnak tartom, ami rettentően túlértékelt és túljátszott. Rohadtul unom már.
tegnap 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Én zenepárti vagyok. A Nélküled c. szerzemény egy ritmustalan, pár hangra épülő, ezáltal dallamtalan katyvasz, ráadásul olyan hangnemben íródott, amit csak ordibálni lehet, de énekelni nem! Maga a "dögunalom". Még hogy Himnusz??? Húha.....
tegnap 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Az a bajuk vele, hogy a magyarságról szól.
tegnap 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Az a bajom vele hogy idegesít a dallam, a hangszerelés, az énekes hangszine. Emelett total nem ertem mirol szol, baromsag. Jo lenne nem jatszani ennyit.
tegnap 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!