Az ellenzékiek miért utálják a Nélküled című dalt? Mi a problémájuk a határon túli magyarsággal?
1. A határon túli magyarok sokkal jobban őrzik magyarságukat, mint az ellenzékiek, akik eladnák a hazájukat Brüsszelnek
2. A Nélküled egy tökéletes dal a magyarság összetartására
3. A Nélküled minden idők legjobb dala, a magyar nemzet második számú himnusza
" A Nélküled egy tökéletes dal a magyarság összetartására"
Nem az, ez egy pesszimista dal. ami sokkal inkább arról szól hogy dögöljön meg a szomszéd lova is ha nekem szar legyen neked is az
Ha őszintén kíváncsi vagy a véleményemre, elmondom.
Én akkoriban jártam Ismerős Arcok koncertekre, amikor még "ellenzéki" zenekar volt. Azt pl. konkrétan tudom, hogy anno a Jobbik által szervezett programokon rendszeresen felléptek. Minden akkori fellépésükön elmondták, hogy a jelenlegi kormány mennyire nem jó, stb. stb.
Aztán egyszer csak gondoltak egyet, és hirtelen kormánypártivá váltak. Mindjárt lett Petőfi rádiós lejátszás, koncert az Arénában, miegymás. Konkrétan eladták a lelküket, és szembementek a saját elveikkel. Mert van az a pénz...
Innentől kezdve nincs miről beszélni. Nekem egy ilyen hiteltelen, köpönyegforgató zenekar ne énekeljen a magyarság összetartásáról, mert pont ők voltak azok akik úgymond a régi rajongóikat szembeköpték a hirtelen pálfordulásukkal.
Az egy dolog, hogy a dal maga szép. De ami mögötte van, az gusztustalan.
Nem utálom; egyszerűen leszarom. Sanlonos, klisés giccs, nyakonöntve némi magyarkodó cukorsziruppal.
És a félreértések elkerülése érdekében hozzáteszem, hogy ennek semmi köze az ellenzékiségemhez; a minőségi nemzeti rockot szívesen hallgatom -mint pl. az Egészséges Fejbőr vagy a Magozott Cseresznye több dala, a Ballagó Idők Magyarországa, de akár az Avatar több szerzeménye fényévekkel veri az említett középszerű szerzeményt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!