Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zene nyújtott számotokr...

Melyik zene nyújtott számotokra katartikus élményt?

Figyelt kérdés

dec. 14. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Kicsit konkrétabban?
dec. 14. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom a szó jelentését, de talán valami jót jelenthet. Szóval azt tudom mondani, ami nekem nagyon tetszik, és amit nagyon szeretek hallgatni. Rengetegszer meghallgattam, akármennyiszer meg tudnám hallgatni. Szerintem a legjobb zene. Hallgasd meg sokszor, mert jó kedvet csinál. Nekem legalábbis azt csinálja.

https://www.youtube.com/watch?v=oe-lOOU0bD4&list=RDoe-lOOU0b..

dec. 14. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez vezetett rá arra, hogy mennyire fontos az élet. Isten maga a végtelen élet, igazság, és szeretet.
dec. 14. 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Hallgasd meg egymás után 10-szer, és jobb kedved lesz!
dec. 14. 22:43
 5/11 TR75 ***** válasza:

"Nem tudom a szó jelentését, de talán valami jót jelenthet."

Akkor jól van.

dec. 15. 02:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Konkrétabban, van nekem is több száz kedvenc zeném. Valamikor volt több ezer a listámon. De ezek közül maximum 10 nyújtott katartikus élményt. Extrém jellegű "feldobódást" okozott vagy konkrétan sírva fakadtam, hihetetlenül nosztalgikus hangulat tört rám, stb. És ez nem az adott hangulatomnak volt köszönhető, mert ezek a zenék mindig erösen hatnak rám - amikor nyitot vagyok a befogadásukra persze.
dec. 15. 13:35
 7/11 A kérdező kommentje:
2es - jó válasz...igen mindenkinek van ilyen kedvence, ami bármikor feltudja tölteni. Ki tudja mozdítani a pillanatnyi melankóliából...
dec. 15. 13:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Olyan zenét tudtok, ami vallásos? Tehát, ami tényleg keresztény zene. Nekem nagyon tetszenek a keresztény zenék.
dec. 18. 14:49
 10/11 anonim ***** válasza:
dec. 18. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!