A Metál koncerteken van korhatár a részvételhez?
Figyelt kérdés
dec. 6. 20:02
2/7 anonim válasza:
Általában 18 év, de ha kinézel annyinak nem fognak személyit kérni.
3/7 UlfOrmson válasza:
Nagykorú kísérővel kiskorú/fiatalkorú is bemehet
4/7 anonim válasza:
Önmagában a stílus miatt nincs. Azt ki szokták írni (mondjuk dalszövegek miatt), hogy 16 alatt nem ajánlott, de konkrétan korhatár csak olyan esetben van, ha a koncerten megjelenő dolgokat törvényileg korhatárossá kell tenni.
5/7 anonim válasza:
A legtöbb koncertre (legyen az metál, vagy bármi más) felnőtt kísérővel simán be lehet menni. Annyi, hogy ha nem a törvényes képviselőddel mész, akkor lehet ki kell tölteni a szülőknek egy nyilatkozatot, hogy elengedtek XY-al. De hogy szükségese-e ilyen papír, azt szerintem szórakozóhelye válogatja. Én a Budapest Parknál futottam bele ebbe, amikor magammal vittem egy tizenhat évest. A biztonsági őrök elő is vetették vele a papírt. Megnézték, elkérték a személyimet, aztán mehettünk csak be.
Most azt nem tudom megmondani neked, hogy ez mennyire általános dolog, mert ez volt az egyetlen egy alkalom, amikor kiskorút vittem magammal. Viszont jobb felkészülni, mint a helyszínen meglepődni.
7/7 anonim válasza:
Nem a műfaj függvénye, a hely házirendjét kell megnézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!