Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki felismeri melyik zene...

Valaki felismeri melyik zene megy az Árukereső reklám alatt?

dec. 4. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
43%

Egy sokadrangú fos, amilyenekkel sajnos tele van a jutub.

Valami igényesebbet nem akarnál hallgatni?

dec. 5. 02:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az volt a kérdés, hogy a kérdező zenei ízlését vitassuk meg... És azt sem látom odaírva minden kétséget kizáróan, hogy azért kérdezné, mert annyira tetszik neki. Engem pár hete pl. kifejezetten idegesített, hogy minden egyes reklámblokkban az összes csatornán 15 percenként lenyomták. Hála istennek úgy tűnik elfogyott a pénz, vagy nem tudom... de már szerencsére naponta csak egy-két alkalommal látom. Ezt még lehet tetézni azzal a két vastagcombú nővel, akik a zene alatt idétlenül rángatóznak, ugrándoznak és pofákat vágnak...

Hogy a kérdésre is válaszoltak, kapásból nem tudom. Nem lehet egy hatalmas világsláger. Talán valami zenefelismerő appal lehetne próbálkozni.

dec. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!