Jelenleg milyen formában lehet zenét vásárolni? Milyen hanghordozón?
Figyelt kérdés
Úgy értem, régen volt a magnószalag, a hanglemez, a kazetta, azután a CD. Jelenleg talán még a legutóbbi kapható. De ha meg akarom venni a kedvenc együttesem albumát, hogyan tehetem meg? Van olyan, h műsoros memóriakártya vagy pendrive, vagy valami?ma 07:34
1/3 anonim válasza:
Nincs. CD van. Gyűjtőknek kis példányszámban LP. Esetleg digitális vásárlásként flac/wav, de csak magánkiadásban. A kiadók fosnak tőle a kalózkodás miatt.
2/3 anonim válasza:
#1 A CD ugyanolyan könnyen kalózkodható mint a flac/wav. A Spotify pedig olyan könnyen kalózkodható mint az mp3. Minimálisan több erőfeszítés csak.
CD-t szoktak kiadni, de manapság olyan irreális áron, hogy inkább várok pár évet, hogy csökkenjen az ára. De a párom kedvence már ki se ad, ott csak a streaming van, úgyhogy sajnos kénytelen vagyok kalózkodni, hogy offline példányom legyen belőle.
3/3 anonim válasza:
Azt én tudom, ne nekem akard megmagyarázni, hanem a kiadóknak. Bár abból meg az lenne, hogy CD-t sem adnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!