Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyen népszerű a sporify...

Miért ilyen népszerű a sporify mikor egy semmire való alkalmazás ?

Figyelt kérdés
Beírom az előadót és csak albumokat ad ki amiben összevissza van minden zene ami nem is az övé. Akkor ha a ketesőbe megkeresem a zenéit és sorba teszem egy lejátszási listán ott is minden szart lejátszik az app, nem lehet a zenébe pörgetni meg visszalépni az előző zenére. Sokkal többet ér a zenelejátszóba letöltögetni a zenéket kb.
nov. 25. 08:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
azért mert divat de amúgy tényleg nincs semmi értelme nekem is van fiókom de csak azért van hogy ha valaki kérdezné milyen zenéket hallgatok megtudjam mutatni a zenéket meg külön letöltöm máshonnan hogy hallgassam
nov. 25. 09:00
 2/12 Kedves Vezető ***** válasza:
80%

Egy ideje népszerű szokás lett Magyarországon hogy sokan fizetnek mindenért amiért eddig nem, vagy mindenféle alkalmazást használnak az emberek.

Én pl kifejezetten útálom, amikor a Speedtest et beírom a google be, megnyílik, de úgy, hogy mikor böknék rá, pont akkor vált át az app ikonra, és megnyílik a Play Áruház😁

nov. 25. 09:05
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Sok évig használtam, sose tapasztaltam ilyen keresési problémákat mint amit írsz…
nov. 25. 11:28
 4/12 A kérdező kommentje:
De én nem fizettem elő
nov. 25. 11:50
 5/12 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Értem, azért írtam az alkalmazást is mint pl, hogy valahogy jobban szeretik az emberek az appokat, azon belül is a legálisakat.

Pl van egy csomó hasonló/YouTube klón is, de mégis a hivatalosat szeretik ma.

nov. 25. 12:38
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
Alábecsülőd.
nov. 25. 14:08
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
#4 Akkor inkább olvass utána, mielőtt marhaságokat írsz. Az ingyenes verzióban csak néhány szám van benne előadónként.
nov. 25. 14:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Na látod, youtubon meg minden zene van ingyen annyi hogy reklámos.
nov. 25. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
42%

A Spotify nem egy semmire való alkalmazás... Igen, az ingyenes verzióban vannak korlátozások, és nem minden funkció érhető el, de pontosan emiatt is ingyenes.

Ha nem tetszik így az alkalmazás, két lehetőséged van:

1. Veszed a fáradtságot, és minden zenét külön letöltögetsz (megvásárolsz)

2. Kifizeted azt a havi párezer forintot és elérhetővé válik minden funkció. Azok is, amiket fentebb említettél.

nov. 25. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:
88%
#8 Youtube premium nélkül nem tudod lezárni a képernyőt, így zabálja az aksit zenehallgatás közben.
nov. 25. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!